Hans Larsen og Anne Grethe Rustad med seiere på Veteranmesterskapet

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 10. Sep 2019

Sist helg deltok flere hundre veteranløpere fra hele landet på Veteranmesterskapet. På lørdagen ble det arrangert langdistanse fra Kleivstua på Krokskogen. Her gikk Hans Larsen til topps i eldste herreklasse H85, mens datter Anne Grethe Larsen seiret i D55. Hans har vært aktiv o-løper i en mannsalder og var med å starte Gjerdrum o-lag i 1964. Anne Grethe har vært aktiv i Gjerdrum o-lag siden hun var liten jenteunge. Begge holder fortsatt et veldig bra nivå i o-løypa. Ingen tvil om at orientering er en fin familiesport. Vi lurer på når vi får se Hans Larsen med barn, barnebarn og oldebarn stille til start i samme orienteringsløp.



Raumarkarusell i Åsgreina

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 3. Sep 2019

Onsdag 11.9 arrangerer Gjerdrum O-lag Raumarkarusell i Åsgreina i Nannestad. Parkering ved Åsgreina Barnehage. Start mellom klokka 18 og 19. 



Høstsesongen igang for fullt !

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 3. Sep 2019

Treningsplan HØST 2019 GOL rekrutter.pdf

Mandagstreningene for GOL rekrutter (barn 7-12 år)  startet opp igjen 19. august og vi holder på hver mandag fram til og med 7. oktober med varierte og morsomme o-aktiviteter. (unntak av høstferien 30.9) .
Siste gang blir det natt-o-løype fra Veståsen skole.
Mandag 16. september får barna mulighet til å teste sine kunnskaper og ferdigheter i kart og kompass gjennom en praktisk prøve i o-løypa. Dette gjennomføres fra A-brua kl 1800. Velkommen til en fin treningshøst i skogen !



Ungdomstrenerne veileder barna før de løper ut i  skogen.