Bli med på jubileumstur til VM i orientering lørdag 17.august !

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 23. Jun 2019

Gjerdrum o-lag er et av lokallagene i Raumar Orientering. Raumar orientering fyller 25 år i år og markerer dette med å invitere alle, både unge og eldre, nye og erfarne i alle lokallagene til å være heiagjeng under VM-stafetten i Østfold. Innbydelse finner du her. Påmelding gjør du her. Arrangementet er gratis!



Sommeravslutning for de yngste rekruttene

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 20. Jun 2019

Tirsdag 18. juni hadde førsteklassegjengen sommeravslutning. Avslutningens tema var "blått er vått". Vi vandret ut fra Veståsen skole og tittet på blå detaljer. Det har vært mye vann fra oven hittil i "sommer" så utydelige bekker var nok for tydelig å regne akkurat nå. Vi lærte også at papirkart ikke oppdaterer seg selv. Vi avsluttet på ei flott åpen myr og gjorde et dypdykk der. Myrfotball og stiv heks i godt blaute myrer er tungt, men veldig morsomt. Selv om ikke alle var overbegeistret med en gang utviklet leken seg til real myrkrig for alle mann. Vi kan bekrefte at blått ER vått! God sommer.



Vellykket rekruttleir

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 19. Jun 2019

Sist helg arrangerte Raumar orientering en rekruttleir for 8-12 åringene med deltagelse fra Gjerdrum, Ullensaker og Eidsvoll. Samlinga var lagt til speiderhytta på Langelandsfjellet ved Jessheim og 25 barn deltok på samlingen, hvorav 6 var fra Gjerdrum o-lag. Sammen med ledere og foreldre fikk de en flott sommerhelg med varierte o-øvelser, morsomme o-leker, felles bespisning, sosialisering og overnatting i telt eller hengekøyer. Samlingen var vellykket og både barn og voksne fikk muligheten til å bli bedre kjent på tvers av lokallagene i Raumar.