Gjerdrum Orienteringslag

Gjerdrum Orienteringslag

Dugnad på Busterudvangen

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 23. Nov 2019

Hytta på Busterudvangen er klar til vinterens storinnrykk av skiløpere. Lørdag  hadde vi en liten dugnad. Fem "staute" karer, tre motorsager og en kløyveøks gjorde susen. Nå er vedlageret fylt opp og hytta rengjort.  


0 Kommentar

Hans Larsen og Anne Grethe Rustad med seiere på Veteranmesterskapet

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 10. Sep 2019

Sist helg deltok flere hundre veteranløpere fra hele landet på Veteranmesterskapet. På lørdagen ble det arrangert langdistanse fra Kleivstua på Krokskogen. Her gikk Hans Larsen til topps i eldste herreklasse H85, mens datter Anne Grethe Larsen seiret i D55. Hans har vært aktiv o-løper i en mannsalder og var med å starte Gjerdrum o-lag i 1964. Anne Grethe har vært aktiv i Gjerdrum o-lag siden hun var liten jenteunge. Begge holder fortsatt et veldig bra nivå i o-løypa. Ingen tvil om at orientering er en fin familiesport. Vi lurer på når vi får se Hans Larsen med barn, barnebarn og oldebarn stille til start i samme orienteringsløp.


0 Kommentar

Raumarkarusell i Åsgreina

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 3. Sep 2019

Onsdag 11.9 arrangerer Gjerdrum O-lag Raumarkarusell i Åsgreina i Nannestad. Parkering ved Åsgreina Barnehage. Start mellom klokka 18 og 19. 


0 Kommentar

Høstsesongen igang for fullt !

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 3. Sep 2019

Treningsplan HØST 2019 GOL rekrutter.pdf

Mandagstreningene for GOL rekrutter (barn 7-12 år)  startet opp igjen 19. august og vi holder på hver mandag fram til og med 7. oktober med varierte og morsomme o-aktiviteter. (unntak av høstferien 30.9) .
Siste gang blir det natt-o-løype fra Veståsen skole.
Mandag 16. september får barna mulighet til å teste sine kunnskaper og ferdigheter i kart og kompass gjennom en praktisk prøve i o-løypa. Dette gjennomføres fra A-brua kl 1800. Velkommen til en fin treningshøst i skogen !Ungdomstrenerne veileder barna før de løper ut i  skogen.


0 Kommentar

Bli med på jubileumstur til VM i orientering lørdag 17.august !

Postet av Gjerdrum Orienteringslag den 23. Jun 2019

Gjerdrum o-lag er et av lokallagene i Raumar Orientering. Raumar orientering fyller 25 år i år og markerer dette med å invitere alle, både unge og eldre, nye og erfarne i alle lokallagene til å være heiagjeng under VM-stafetten i Østfold. Innbydelse finner du her. Påmelding gjør du her. Arrangementet er gratis!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline